شهروندان قبل از خرید آجیل عید نوروز از سالم بودن و کیفیت آن مطمئن باشند به گزارش خبرنگار ما رئیس اتاق اصناف شهرستان اندیمشک به خبرنگار ما گفت : آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی ، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود بهروز دهقانی فرد افزود […]
شهروندان قبل از خرید آجیل عید نوروز از سالم بودن و کیفیت آن مطمئن باشند
به گزارش خبرنگار ما رئیس اتاق اصناف شهرستان اندیمشک به خبرنگار ما گفت : آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی ، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود
بهروز دهقانی فرد افزود : ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد ، زیرا ممکن است با رنگهای مصنوعی یا روغنهای غیراستاندارد اسپری شده باشند
وی ادامه داد : وجود لکههای تیره ، سفیدک یا سوراخهای غیرعادی در مغزها میتواند نشانۀ آفتزدگی یا کپک زدگی باشد که برای سلامت خطرناک است
او بیان کرد : بیش از حد نرم یا خشک هم نباید باشند زیرا نرمی غیرعادی میتواند نشانهٔ جذب رطوبت و فساد باشد
دهقانی فرد عنوان کرد : طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است ناشی از اکسید شدن چربیهای آن باشد که مصرف آن برای سلامتی مضر است
وی اضافه کرد : به منظور کنترل و نظارت بر عرضه اجناس با کیفیت مورد نیاز شهروندان اندیمشکی و حومه علاوه بر مرکز بهداشت گشت نظارت و بازرسی اتاق اصناف دایر و آماده دریافت گزارشات مردمی در این زمینه می باشد .